Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

zentrics valvuriks

Arhiiv | Kandideerimine
    17
    26
    688
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • zentrics
      zentrics last edited by zentrics

Teie mängusisene kasutajanimi: zentrics
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zentrics#0657
      Vanus (vähemalt 13): 18
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): MCs oli kunagi server nimega Daylight, ca 8 aastat tagasi, tõusin abiomanikuks atsike33 kõrval ning paari aasta pärast server suleti. Ülejäänud meeskonna kogemus jääb siiski MCst väljapoole. SAMP, Rust jms
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel olen keskendunud ennast Survivalile, kuid factioni avanedes olen kindlasti seal üks aktiivsemaid mängijaid.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kindlasti on silma jäänud puudulik mängijaskonnaga läbirääkimine, tooksin välja mängijate huvid ja esitaks need oma ülevaatusega meeskonnale. Samuti olen väga hea fantaasia ja ideedega, oskaksin kindlasti iga küsimuse juures kaasa rääkida ning soovitusi anda.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen väga avameelne suhtleja ning olen juba pikaajaliselt täiesti külma närviga inimene. Jään igas olukorras erapooletuks ega kohtle reeglite osas meeskonnaliiget ja tavamängijat erinevalt.

Kuna olen väga võistlusvaimuga inimene, võib minu aktiivsus survivalis kõvasti langeda, kuid sellepoolest oleksin factionis selle arvelt kõvasti rohkem aktiivsem.
      Lisaks üritan alati teistest parem olla, ennast parandades ja kritiseerides võib see pigem positiivne külg olla.
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: permamute
      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Avaldasin arvamust selle kohta, miks kännukas uusi mängijaid juurde ei meelita.
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu aktiivsus on üks suurtematest, olen ka varasemate factioni seasonite ajal olnud keskelt nädalaga 50h aktiivne, nüüd naastes jällegi olen paari päevaga kogunud endale enam kui 40 tundi. Arvan, et meeskond vajaks ühte minusugust otsekohest inimest, kes suudab jääda viisakaks ning erapooletuks igas olukorras. Minuga tekkivad konfliktid oleks alati põhjusega, ning lõpuks laheneks kindlasti asi õigesti.

Kandideerimise peamiseks põhjuseks on oma kogemuste põhjal nägemine, et faction gamemode on tavalisest nn "ebaviisakam" või "konfliktirohke" mistõttu vajaks factioni server endale ühte selge sõnaga meeskonnaliiget, kellel on nii ebasündsate inimeste kui ka factioni gamemodega palju kogemusi.

Olen ka enda varasematest vigadest õppinud ning nende põhjal ennast parandanud, suur vabandus kõigile, kes noore ja lolli minuga kokku pidid puutuma.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        SeganEe last edited by

Avaldus pikk ja korrektne ei pannud yhtegi viga tähele
        Mees väga abivalmis ja aitab teisi kaasmängijaid
        Aktiivne
        Ei nori tyli teistega
        POOLT!!!

• M
          MiniBoyy last edited by

Poolt

• gold_artur
            gold_artur last edited by

Vastu.
            Me oleme basically aastaid facis vaenlased olnud ja mul ple sinust ja su tiimikaaslastest väga hea mulje jäänud.
            Näen pidevalt, kuidas olete pidevalt toxic ja muid ebameeldivaid asju olete teinud, mis ei ole eeskujulik üldse ja imo ei sobiks kuhugi kui soovid valvuriks + ma ei saa aru miks juurde meeskonnaliikmeid vaja kuna imo 12 vms staffi piisavalt serverile, kus playerbase keskmiselt 30-50 vb v2hem isegi idk.

zentrics 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 2
              2BadForMe last edited by

Vastu. Ei ole nüüd nii palju serveris näind

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Istomol
                Istomol last edited by

Eelmised seasonid, kus koos teiega mängisime, ei jätnud just suuremat sorti muljet, et keegi teie tiimist kunagi üldse üritab kandideerida, teie üleolev käitumine, pidevad solvangud ja mönitused on enamus meil still kuskil piltidena olemas. Kuigi sina olid ainuke kes ei olnud just suuremat sorti ropendaja, olid siiski kõikide mängijatega üleolev. Samuti oli sul pidevalt probleeme meeskonnaga, mis ma näen ei ole still laabunud, mõni päev tagasi survival serveris arutasite ühe kaasmängijaga kännuka omanike ebapädevusest ning meeskonna keskmisest vanusest. Kuigi oma kandidatuuris mainid, et oled igas olukorras erapooletu on see võimatu faction serveris, kus peab siiski valima oma poole. Vastu

• zentrics
                  zentrics @gold_artur last edited by zentrics

Fakte ei pea keegi kontrollima, olen olnud väga ebaviisakas ja ebaiminlik kuid ma olen kõik teinud selleks et see muutuks. Enda avalduse viimases lõigus ma olen vabandanud teie kõigi ees ja ainult selle pärast, et oleme tulevases factionis rivaalid ei ole mõtet teil mind nüüd maha teha, sellise vastutuse võtmine teeb mind ainult paremaks ja veel rohkem erapooletuks, olen alati õigluse eest väljas ning ei kohtle enda sõpru erinevalt enda rivaalidest.

Ning lisaks palun ärge liigitage mind ja minu tiimi üheks isikuks, vaevalt teile meeldiks kui keegi teile reketi jama pähe määriks. Räägime ikkagi inimesest mitte tema seltskonnast. Narri meest mitte mehe mütsi.

• Nupzik
                    Nupzik last edited by

Selline normaalne isik tundub olevalt, ma annaks võimaluse. Poolt

• Th1ck
                      Th1ck MODERAATOR last edited by

Poolt.

All Planes Are The Same :By Twin towers
                      "0:35 ━❍───────── -9: 11, ↻ ⊲ Ⅱ ⊳ ↺
                      𝚅𝙾𝙻𝚄𝙼𝙴 ▂▃▄▅▆▇ 911%

• S
                        Saikoo last edited by

Teeme ära💪 Poolt!

• Zyte
                          Zyte VETERAN last edited by

Avaldus on väga proffesionaalselt koostatud ja on näha, et sellega on vaeva nähtud. Loodan, et näeksid ka meeskonnas sama palju vaeva.
                          POOLT!

• M
                            Maraxx VETERAN last edited by

Näha on, et avaldusega on vaeva nähtud, serveris ka enamus ajast norm, POOLT.

• D
                              DemonicMeliodas last edited by DemonicMeliodas

Sõbralik, abivalmis, ning aktiivne & tegutsev sell. POOLT!

• A
                                Ahmed last edited by Ahmed

https://imgur.com/gallery/2Z62XhF
                                Ei,

edit: https://www.youtube.com/channel/UCpRlJpM-rJ7eq0U2G_6wRzg artur võiks kõik teie hack videod public panna

• zentrics
                                  zentrics @Ahmed last edited by zentrics

@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?

Kui sul on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tee need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.

Ja nüüd neid videosi vaadates, märkan kuupäeva ja vaatan nende factioni nime. Mina pole kunagi preestrites olnud ega isegi nende allynud, mind vist polnudki sellel ajal siin factionis mängimas.

Istomol 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • Skheea
                                    Skheea JUHTKOND last edited by

lol flaiza 😂

• Istomol
                                      Istomol @zentrics last edited by

@zentrics ütles zentrics valvuriks:

@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?

Mulle meeldib kuidas ainult sinul(reketil), goldil ja teistel su kamraadi liikmetel on alati minu vastu midagi öelda, ilma et sellel mingitki alust oleks. Kui teil on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tehke need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.

Ära enam kunagi loe reketit üheks meie seast.

• zentrics
                                        zentrics @Istomol last edited by

@Istomol ütles zentrics valvuriks:

@zentrics ütles zentrics valvuriks:

Mulle meeldib kuidas ainult sinul(reketil), goldil ja teistel su kamraadi liikmetel on alati minu vastu midagi öelda, ilma et sellel mingitki alust oleks. Kui teil on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tehke need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.

Ära enam kunagi loe reketit üheks meie seast.

Ma hindan seda, et olete mõistuse pähe võtnud.

• Matu69
                                          Matu69 last edited by

Pulturiino

• 2
                                            2BadForMe last edited by

Muudan oma vastuhääle pooleks. Isik on olnud rohkem serveris mis mulle just meeldib.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k