zentrics valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: zentrics
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): zentrics#0657
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): MCs oli kunagi server nimega Daylight, ca 8 aastat tagasi, tõusin abiomanikuks atsike33 kõrval ning paari aasta pärast server suleti. Ülejäänud meeskonna kogemus jääb siiski MCst väljapoole. SAMP, Rust jms
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Hetkel olen keskendunud ennast Survivalile, kuid factioni avanedes olen kindlasti seal üks aktiivsemaid mängijaid.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kindlasti on silma jäänud puudulik mängijaskonnaga läbirääkimine, tooksin välja mängijate huvid ja esitaks need oma ülevaatusega meeskonnale. Samuti olen väga hea fantaasia ja ideedega, oskaksin kindlasti iga küsimuse juures kaasa rääkida ning soovitusi anda.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen väga avameelne suhtleja ning olen juba pikaajaliselt täiesti külma närviga inimene. Jään igas olukorras erapooletuks ega kohtle reeglite osas meeskonnaliiget ja tavamängijat erinevalt.Kuna olen väga võistlusvaimuga inimene, võib minu aktiivsus survivalis kõvasti langeda, kuid sellepoolest oleksin factionis selle arvelt kõvasti rohkem aktiivsem.
Lisaks üritan alati teistest parem olla, ennast parandades ja kritiseerides võib see pigem positiivne külg olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: permamute
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Avaldasin arvamust selle kohta, miks kännukas uusi mängijaid juurde ei meelita.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu aktiivsus on üks suurtematest, olen ka varasemate factioni seasonite ajal olnud keskelt nädalaga 50h aktiivne, nüüd naastes jällegi olen paari päevaga kogunud endale enam kui 40 tundi. Arvan, et meeskond vajaks ühte minusugust otsekohest inimest, kes suudab jääda viisakaks ning erapooletuks igas olukorras. Minuga tekkivad konfliktid oleks alati põhjusega, ning lõpuks laheneks kindlasti asi õigesti.Kandideerimise peamiseks põhjuseks on oma kogemuste põhjal nägemine, et faction gamemode on tavalisest nn "ebaviisakam" või "konfliktirohke" mistõttu vajaks factioni server endale ühte selge sõnaga meeskonnaliiget, kellel on nii ebasündsate inimeste kui ka factioni gamemodega palju kogemusi.
Olen ka enda varasematest vigadest õppinud ning nende põhjal ennast parandanud, suur vabandus kõigile, kes noore ja lolli minuga kokku pidid puutuma.
-
Avaldus pikk ja korrektne ei pannud yhtegi viga tähele
Mees väga abivalmis ja aitab teisi kaasmängijaid
Aktiivne
Ei nori tyli teistega
POOLT!!! -
Poolt
-
Vastu.
Me oleme basically aastaid facis vaenlased olnud ja mul ple sinust ja su tiimikaaslastest väga hea mulje jäänud.
Näen pidevalt, kuidas olete pidevalt toxic ja muid ebameeldivaid asju olete teinud, mis ei ole eeskujulik üldse ja imo ei sobiks kuhugi kui soovid valvuriks + ma ei saa aru miks juurde meeskonnaliikmeid vaja kuna imo 12 vms staffi piisavalt serverile, kus playerbase keskmiselt 30-50 vb v2hem isegi idk. -
Vastu. Ei ole nüüd nii palju serveris näind
-
Eelmised seasonid, kus koos teiega mängisime, ei jätnud just suuremat sorti muljet, et keegi teie tiimist kunagi üldse üritab kandideerida, teie üleolev käitumine, pidevad solvangud ja mönitused on enamus meil still kuskil piltidena olemas. Kuigi sina olid ainuke kes ei olnud just suuremat sorti ropendaja, olid siiski kõikide mängijatega üleolev. Samuti oli sul pidevalt probleeme meeskonnaga, mis ma näen ei ole still laabunud, mõni päev tagasi survival serveris arutasite ühe kaasmängijaga kännuka omanike ebapädevusest ning meeskonna keskmisest vanusest. Kuigi oma kandidatuuris mainid, et oled igas olukorras erapooletu on see võimatu faction serveris, kus peab siiski valima oma poole. Vastu
-
Fakte ei pea keegi kontrollima, olen olnud väga ebaviisakas ja ebaiminlik kuid ma olen kõik teinud selleks et see muutuks. Enda avalduse viimases lõigus ma olen vabandanud teie kõigi ees ja ainult selle pärast, et oleme tulevases factionis rivaalid ei ole mõtet teil mind nüüd maha teha, sellise vastutuse võtmine teeb mind ainult paremaks ja veel rohkem erapooletuks, olen alati õigluse eest väljas ning ei kohtle enda sõpru erinevalt enda rivaalidest.
Ning lisaks palun ärge liigitage mind ja minu tiimi üheks isikuks, vaevalt teile meeldiks kui keegi teile reketi jama pähe määriks. Räägime ikkagi inimesest mitte tema seltskonnast. Narri meest mitte mehe mütsi.
-
Selline normaalne isik tundub olevalt, ma annaks võimaluse. Poolt
-
Poolt.
-
Teeme ära Poolt!
-
Avaldus on väga proffesionaalselt koostatud ja on näha, et sellega on vaeva nähtud. Loodan, et näeksid ka meeskonnas sama palju vaeva.
POOLT! -
Näha on, et avaldusega on vaeva nähtud, serveris ka enamus ajast norm, POOLT.
-
Sõbralik, abivalmis, ning aktiivne & tegutsev sell. POOLT!
-
https://imgur.com/gallery/2Z62XhF
Ei,edit: https://www.youtube.com/channel/UCpRlJpM-rJ7eq0U2G_6wRzg artur võiks kõik teie hack videod public panna
-
@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?
Kui sul on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tee need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.
Ja nüüd neid videosi vaadates, märkan kuupäeva ja vaatan nende factioni nime. Mina pole kunagi preestrites olnud ega isegi nende allynud, mind vist polnudki sellel ajal siin factionis mängimas.
-
lol flaiza
-
@zentrics ütles zentrics valvuriks:
@Ahmed Sa ajad vist midagi segamini, ei leidnud ühegi lingi pealt enda nime läbi käimas, mitte kordagi?
Mulle meeldib kuidas ainult sinul(reketil), goldil ja teistel su kamraadi liikmetel on alati minu vastu midagi öelda, ilma et sellel mingitki alust oleks. Kui teil on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tehke need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.
Ära enam kunagi loe reketit üheks meie seast.
-
@Istomol ütles zentrics valvuriks:
@zentrics ütles zentrics valvuriks:
Mulle meeldib kuidas ainult sinul(reketil), goldil ja teistel su kamraadi liikmetel on alati minu vastu midagi öelda, ilma et sellel mingitki alust oleks. Kui teil on mu endiste factioni kaaslaste kohta mingisuguseid kaebusi, siis tehke need neile, või siis meeskonnale. Teemavälist pahna minu avalduse alla postitada on igati ebaviisakas.
Ära enam kunagi loe reketit üheks meie seast.
Ma hindan seda, et olete mõistuse pähe võtnud.
-
Pulturiino
-
Muudan oma vastuhääle pooleks. Isik on olnud rohkem serveris mis mulle just meeldib.