NUPZIK ABISTAJAKS!
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Nupzik
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Nupzik#0223
Vanus (vähemalt 13):15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud Kännukas meeskonnas administraatori kohal & Relaxxis moderator. Kogemusi mul on piisavalt meeskonna ajast.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peale reseti pole väga serveris käinud, hetkel käin vahepeal serveris ja ehitan maja ja jälgin chati jne.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Väga halba ei näe, võiks minigames serveri avada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Minu postiivsed küljed on:
· Külmnärv eksisteerib
· Oskan kiiresti otsuseid langetada.
Minu negatiivsed küljed on:
· Võin olla vahest ebaaktiivne.
· Olen otsekohene
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Minu teada ei ole, peale ''test'' kickid, mute etc.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: N/A
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu ma mainisin oma negatiivsetes külgedes, et võin olla vahest ebaaktiivne siis selle põhjuseks on see, et ma tegelen kooliga või olen teistes mängudes jne. Mis ma ikka ütlen, püsige kodus kui haigena tunnete ennast. -
xaxaxaxaxaxa poolt
-
Artjom, ma väga sooviksin saada sinu Porsche Panamerat, kui ma saaksin selle siis oleksin väga õnnelik. Hetkel minu vastus on erapooletu.
-
@kezpe Okei Uuno.. võibolla saad. Miks erapooletu?
-
@nupzik ütles NUPZIK ABISTAJAKS!:
@kezpe Okei Uuno.. võibolla saad. Miks erapooletu?
Artjom, ma tahan saada sinu Porsche Panamerat, siis olen poolt :))
-
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Poolt
-
ok heaküll poolt
-
Eee ütlen praegu Poolt.
-
@kezpe Teeme nõnda!
-
@itsme Põhjuseks?
-
väga poolt
-
Yes
-
Yea
-
poolt i guess
-
Poolt.
-
-
@kezpe Siis kui online tuled
-
Paraku pean olema vastu. Olles veteran, ei tohiks käituda nii, nagu sa Discordis korduvalt oled käitunud ja reegleid rikkunud. See ei ole ei Veterani ega meeskonna liikme poolt mitte kuidagi aksepteeritav käitumine.
-
@msi4you Saan aru, üritan parandada ennast.
-
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA