Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Kerheris Valvuriks!

Arhiiv | Kandideerimine
    11
    19
    393
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Matu69
      Matu69 last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi:Kerheris (vana nimi oli Matu69)
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Mqtuuu#4006
      Vanus (vähemalt 13):13 ja pool
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole!
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Ehitamine, kaevandamine, aitamine, endis olemine ja netheris.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Praegu ainuke asi mida ma näen on et päevasel ajal on suht vähe modde sees ja on palju ropendamisi. Või olen ise halval ajal sees.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):

Positiivsed: Oskan külma närvi hoida, oskan inimesi aitada, saan olla suht kaua sees.

Negatiivsed: Vahel tuleb kirjavigu, mõnel päeval võib olla halb tuju ja ei taha
      suhelda eriti.

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Jah, sain 3d banni kuna tegin ''tpkilli'' aga Uku lahendas probleemi ja oli pointless ban
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): E-R olen kusagil 3-4h sees
      L-P kusagil 4-5

Häid pühi!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        Kidelman last edited by

Matu tundub olevalt hea inimene. Väljaarvatud see, et kogemused puudvad. Iseenesest ei oskagi kui ei proovi ega saa proovida. Ütleks et olen poolt. Piske väljaõpe teha, ja vajalikud asjad selgeks saada, siis oleks kõik täiesti 5+!

Matu69 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Matu69
          Matu69 @Kidelman last edited by

@kidelman Aitäh 🙂

K 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Nupzik
            Nupzik last edited by

Pooldan

Matu69 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Matu69
              Matu69 @Nupzik last edited by

@nupzik Aitäh 🙂

• S
                SeganEe last edited by

log et poolt naa

• M
                  MiniBoyy last edited by

Poolt

• Matu69
                    Matu69 @MiniBoyy last edited by

@miniboyy Aitäh!

• K
                      Kidelman @Matu69 last edited by

@matu69 Võin sulle õpetada worldguardi, coreportecti, ja worldediti. Dm me Cutegamer2006#1969

• Neffy_
                        Neffy_ last edited by

Poolt!

• Neffy_
                          Neffy_ last edited by

Poolt!

• Ryxor
                            Ryxor last edited by

Avaldus lühike ning mitte tõsiseltvõetav. Vastu

• Matu69
                              Matu69 @Ryxor last edited by

@ryxor Kuidas poel tõsiseltvõetav?

• Zyte
                                Zyte VETERAN last edited by

Vastu, kuigi vanuse nõue on 13, siis on kogemus näitanud, et paljudel pole ikkagi selles vanuses piisavalt küpsust, külma närvi ega kannatlikkust.

• LifeCycles
                                  LifeCycles last edited by

Pean kahjuks vastu olema. Saan aru, et tahet sul on meeskonda saada ja oled järjekindel, kuid sinu käitumine näitab vahel, et sind meeskonda võtta pole hea mõte. Ma olen mõelnud pikalt kas olla poolt või vastu.

• ScoobyDudu
                                    ScoobyDudu VETERAN last edited by

@matu69 ütles Kerheris Valvuriks!:

Matu69

Vastu, said hiljuti karistatuse tpkilli eest.

• Matu69
                                      Matu69 @ScoobyDudu last edited by

@scoobydudu https://foorum.kannukas.com/topic/878/unban-matu69?_=1608366928271 palun loe see uqu osa läbi

• Matu69
                                        Matu69 last edited by

c5fcf2be-2c9d-4a21-b0af-8c67de6c565d-image.png

• M
                                          Maraxx VETERAN last edited by

Meeskonna otsusel ei sobi hetkel meeskonda. L&A

• 1 / 1
                                          • First post
                                            Last post
                                          • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                          • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                            Discord: kaheksa8
                                            Vanus (vähemalt 15!): 18
                                            Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                            Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                            Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                            Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                            Positiivsed:
                                            Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                            Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                            Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                            Negatiivsed:
                                            Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                            Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                            Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                            Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                            Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                            Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                          • Lisatud, lukku.

• read more
                                          • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                          Users

1.5k
                                          Topics

13.0k