Zyte Valvuriks Vol. 2
-
@kezpe downvote
-
@kezpe kartul ehk ei
-
@kezpe Napoleoni kompleks
-
@Kezpe Rahune maha, võiks niipalju mõistust olla et targem annab järele
-
@maraxx mis sa arvad, et lasen mingil prügiautol end alla ajada v
palju loodad sel juhul -
@rdin999
-
Mde atleast ma ei söö teisi meeskonnast välja seega olen kahjuks vastu kezpe
-
@kezpe naaah, scooby oli just norm vend juh
-
@scoobydudu pole kedagi kunagi välja söönud isegi lol
-
@kezpe mind
-
hah kezpe nuub moment
-
Poolt, kuid seda klõunitamist jms. võiks töö siseselt välja jätta, läheb arvesse solvamise alla, mille kohta saab sinust täiesti vabalt avalduse teha. Ilus avaldus, pane tuld
-
@bopeep Oleks hoidnud ka kui jutt oleks kuskil pmis olnud, kuid siia tuli selgitus lisada kuna mujale ei olnud panna. Eelmine kord meeskonnas ei solvanud ka avalikes kohtades, kui üldse. Edaspidiselt üritan hoida sellised asjad ikka privaatsõnumites. Aitäh tagasiside eest!
-
Poolt
-
ayo muudan enda häält, poolt
-
Tänud häälte eest!
-
Scoobyle- Olen ma kuskil varasemalt öelnud, et meeskond prügi on?
Ma leian, et kui panen isikule vastuhääle siis see ongi koht kus miinused vãlja tuua ilma, et keegi selle pärast solvuks või midagi, vaid parandaks ennast. Ja kui isik on tõesti muutunud ja enda vigadest õppinud siis pole tema vastu mul midagi.
On olnud Zytega vastukarva ütlemisi nii minul, kui ka teistel ja me kõik teeme vigu, aga mis sellest sa leiad nkn uue põhjuse miks endiste meeskonna liikmete kallal vinguda.
+Tõesti Zytel on vãga palju hãid külgi, aga minu silmis on ta natuke nadi mulje endast vahel jãtnud. (See on lihtsalt minu arvamus) ja idc mis sina minu arvamusest arvad Scooby.
Zytle- Mul pole sinu vastu isikliku viha ega midagi, aga proovi minu vaatepildist asja vaadata
Muudan enda hããle erapooletuks.
Edu. -
@aluzka Väga hea vastus. Eks loomulikult kõik teevad vigu ja ma pole ka ise ütlend, et perfektne olen. Kaugelt sellest. Eks kõigil on ka enda prioriteedid ja väärtused mida teistes otsivad. Tore, et ära rääkisid ja kõike head tulevikus!
-
Tyyp mega tore eksju onju mhm PoOoOoOoOoOoOoOOoOoOolt
-
Lisatud abistaja kohal, lukku.