Jannuke11 Valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Jannuke11
Discord: CiriuxLT#7410
Vanus (vähemalt 15!): 19Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen korduvalt olnud Abistaja/Mode/Admini/arendaja rollides, (seda vähem kuulsamates serverites)
lisaks proovind kätt serveri valmistamisel (suurim saavutus oli RLCraft modpackiga server)Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Pealmiselt kogun suure koguse itemeid ja blocke ning ehitan suuri objekte, nagu baasid ja farmid. Rohkem tegelenud redstone farmidega. Lemmik on ja lemmikuks jääb survival.
vahest ka aitan kaasmängijaid küsimustega ning annan nõu.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Midagi erilist pole aga palju raskemaks on muudetud farmide valmistamine. (üks valvur on puudu) võiks mõningad asjad leevendada farmidele ja lihtsalt raskemad reeglid peale panna.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
Probleemidele leian adekvaatse ja kiire lahenduse.
Kellegil probleem, olen üritanud ka aidata isegi kui mul pole selleks piisavaid õigusi (aitan nõuga)
Olen andestav ja kiire oma tööga.Negatiivsed:
Kuigi olen andestav on ka sellel omad piirid, korduv reeglite rikkumine viib kiire karistuseni ilma suurema jututa. ( võin natukene liiga range olla)
vahest jään ehitades oma zone ja ei märka chatti. (Tavaliselt kui näen et saan aidata, lõpetan millega tegelen ning üritan nõu jagada ja abistada)Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Õnneks hetkel 1 hoiatus.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olin natukene liiga palju rääkinud ja nalja viskand.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Olen suhteliselt aktiivne mängija, vahepeal võib see olla 10h päevas, vahepeal 2-4 tundi.
Oleneb kõik kuidas kooli tunnid on pandud.
Kuna minecraft on minu jaoks põgenemine reaalsusest, et nautida quality time koos oma koera ja mängijaskonnaga.Kõike head,
Jannuke! -
poolt
-
Tundud muhe tegelane aga proovi protti ikka wandiga panna
Poolt -
@kooqa haha ikka ikka
-
@superjuustukas tänud!
-
Poolt!
-
@triinuliinu123 tänud buddy buddy
-
Poolt
-
@cookedbanana Oh Tänud!
-
Poolt
-
Vastu.
-
@v2ik3 Tänud!
-
@nightblad3 põhjus?
-
@jannuke11 Said ingame teada.
-
Mis täpselt ütlesite et väärisite warni?
-
@istomol kui aus siis see nii ammu tagasi et ei mäleta hetkel
-
Poolt!
-
vastu crybaby
-
@ryxor 1 pole vastav põhjus. Aga olgu
-
@msi4you tänud!