ItsMe Abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
ItsMe
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
Discord: ItsMe#8264
Vanus (vähemalt 13):
15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Abistaja commandid ja ka Moderaatori commandid teada, mis peab teadma.
Olen olnud siis Kännukas Moderaator ja Kännuka meeskonnas olnud kokku ligi 9 kuud, kuid lahkusin isiklikel põhjustel.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Minu põhiline tegevus on siis ehitamine, kaevandamine, chatis korda hoidmine ja inimesi aidata, kui neil abi vaja on.
Palju ka suhtlen inimestega chatis, käitun kõigiga võrdselt, ei tee erandeid, olen ka sõbralik.
Külma närvi oskan hoida ja ei lähe närvi kiiresti. Üritan kõike rahulikult lahendada mis võimalik.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Halvaks võib lugeda seda et lääg on vahest aga ei saa midagi teha sellepeale, sest inimesi palju. Kui tuleb lääg siis inimesed kipuvad alatasa ropendama chatis.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Minu positiivseteks külgedeks võib siis nimetada seda, et ma olen sõbralik, abivalmis, suudan hoida külma närvi. Negatiivseteks külgedeks võib panna siis need, et käitun leebelt olukordades kus peaks käituma karmimalt ja ka see, et võin kasutada lühendeid.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Enda mäletamist mööda ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Hetkel ma olen väga aktiivne kuna suvi ja nüüd on rohkem aega mida pühendada serverile. Kindlasti üritan hoida aktiivsust. Vahepeal võib juhtuda kus ma ei ole aktiivne mõned päevad, sest pole kodus või tuleb midagi muud ette.Hetkene rank: Veteran
Tahaksin vabandada terve meeskonna ja mängijaskonna ees, et kasutasin ebasobivaid sõnu/väljendeid avalikult minevikus.
Hoiame kommentaariumi puhtana. Ilusat päeva jätku.
-
Poolt kuid men on kuri ja ei korja obi mulle
-
Poolt kuna kezpe peab ise obi korjama kekw
-
BIG POOLT
-
#itsmeabistajaks2020
ofc poolt -
Poolt!!
-
Poolt!!!
-
Poolt, sinu meeskonnas oleku ajast olen kuulnud vaid häid sõnu.
-
Poolt, #itsgang siiski
-
Lihtsalt küsin, et miks sind nüüd siis tagasi ei võeta Moderaatori kohale?
-
Mitte et ei võeta, aga reeglite järgi saab veteran vaid abistajaks taotleda...?
-
@Estlike no teised said ju järgmine päev kohe tagasi..
-
@Ahmed Yeah, järgmine, mitte mõni nädal after.
-
Poolt
-
Poolt
-
poolt
-
@ItsMe Poolt musirull
(no homo tho) -
Lisatud, lukku.