BlackSamurai204 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: BlackSamurai204
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): BlackSamurai204#6151
Vanus (vähemalt 13): 28
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi üpris palju. Olen olnud Samurai Minecraft serverite omanik, Ultragamingus olin Mode hiljem ka Admin, Nuhvlis ja Klotsis olin Moderaator hiljem Administraator. On veel servereid aga ei tule hetkel meelde. Aga viimased 2 aastat ei ole olnud ühegi serveri meeskonnas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus hetkel survival aga ootan pikkisilmi SkyBlocki taasavanemist.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel ei ole küll tähele pannud.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on näiteks see, et on palju vaba aega ja soovi mängida. Veel positiivsena tooks välja üpris suure kogemuse ja väga rahuliku iseloomu. Negatiivsena tooks välja siis esiteks selle, et peamiselt mängin ainult survivalis. Ja teiseks siis natuke pika vahe meeskonnas olekul.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlalt ei mäleta aga vahelduva eduga alates 2014 mängimisel millagil mõni kergem karistus ikka olnud ma arvan.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei mäleta aga ilmselt millagil üpris ammu võibolla mõni ropendamise hoiatus ikka olnud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus 2-12h päevas. Olen väga rahuliku iseloomuga ja kui inimesega võimalik jutule saada, et ta rohkem reegleid ei rikuks siis üritan ka nii hakkama saada välja arvatud raskete rikkumiste puhul. -
pole servus näinud aga tundud norm vend
poolt -
@seeme eks edaspidi üritan ka serveris olles rohkem rääkida. Siis pannakse minu sees olekut ka tähele võibolla
-
pole servus näind aga muidu Poolt
-
@zerocolas Tänan.
-
Poolt
-
Poolt
-
@miniboyy Tänan.
-
@rdin999 Tänud ka sulle. Ja häid jõule ka.
-
36h onlinetime on küll veidi vähe aga kui kogemused ja oskused meeskonnatöö puhul on tõesed, siis kogemust ikka jagub ja usun, et oleksid kasulik liige meeskonnas. Poolt!
-
Sinu eelnev käitumine siin ja mujal on jätnud küsitava mulje. Kuidas teame, et sa nüüd end parandanud oled?
-
@karlpro123 Selge kuigi jah siin nagu ei tea, et viimase 1 aasta jooksul midagi korraldanud oleks aga mujal võibolla tõesti ja otsuse teete teie kui arvate, et ei sobi siis ilmselt ei sobi ka aga kui arvate, et sobin siis näete kas siin käitun ka nii nagu 1 teatud servus. Aga vahet pole kas otsus sobin või mitte serveri mängima jäen ikkagi kuna server meeldib ja korralik. Aga sellegi poolest tänan vastamast ja head uut aastat.
-
@zyte Tänan ja head uut aastat.
-
Vastu
-
@berxy Põhjus?
-
@rdin999 Põhjus?
-
@bopeep põhjus?
-
@seeme Põhjus?
-
@rdin999, otsus tulenes tema kirjapildist.
-
Vastu, kuna miks mitte