rozzuVaa valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
-rozzuVaaKontakt (vajalik discordi olemasolu):
-rozzu#0479Vanus (vähemalt 13):
-17Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
-Meeskonnatöö kogumused puuduvad
-Tean kuidas panna kick, mute ,ban ja warnMis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
-Põhiline tegevus on survivalis mängimine.
-Ehitamine ja kaevandamine.
-Hea meelega aitan inimesi, kes on hädas.
-Mängu ja Discordi Chati jälgimine.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
-Põhiline probleem on serveri lääg, arusaadav, on palju inimesi aga see ei takista serveris mängimist.
-Mängijate limiit võiks suurem olla.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Negatiivsed küljed:
-Võin kergelt närvi minna
-Vahest liiga otsekohenePositiivsed küljed:
-Sõbralik
-Tajun reegleid
-AbivalmisKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
-Ei, ma tubli poiss olnud.Kui vastate jaatavalt, siis miks:-
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
-Vaheaegadel olen aktiivne , kooli ajal olen umbes 3-6 korda nädalas
-20.07.2020-31.07.2020 olen ebaaktiivne kuna praktikal. -
Poolt! Aus ja tundub sõbralik.
-
Mis muud kui ikka Poolt
-
Poolt. Väga sõbralik.
-
Poolt, aus vend luges kõik reeglid läbi lul
-
Poolt
-
Kuidas üldiselt käituksid, kui keegi näiteks ajaks Sind serveris või väljaspool seda närvi?
-
rosinaid tahaks küll, poolt
-
@Estlike Kui lähen närvi siis Ma ei näita seda välja vaid hoian tagasi.(Täpsustan " Serveris" või Kännuka Discordis kui aga väljaspool Kännukat siis ütlen paar lauset. )
-
Jou rosin poolt nüüd pead csis carryma
-
@karkzz maksa viiekas
-
Poolt!
-
Korralik avaldus, Poolt.
-
ok Poolt
-
Poooooooooooooooooooooooooooooolt
-
Mis eesmärki näed sina kandideerimisel olles samal ajal teavitatult ebaaktiivne? Oleksid võinud avalduse esitada hiljem seljuhul. Teiseks märkuseks teeksin lugemis oskuse kohta, samas kohas kus on kirjas, ankeet jms on ka teavitatud tingimusest mis kõlab järgmiselt
- Pidada ka meeles, et kui avaldus või inimene on ebaproffesionaalne (s.h avaldusega pole isegi vaeva nähtud), siis jääb see kohe silma ja on ühesõnaga kohe üks suur ei meie poolt.
Kahju küll aga minu poolt üks kindel EI!
-
@Ahmed Selle kohta võin 101% tõenäosusega öelda et osasid meeskonnast ei koti see väljatoodu. Tho good point
-
Tbh ahmed meenutab mulle reketit
-
@Matu69 Aus
-
Vastu! Meeskonna liikmel peaks külma närvi olema.