Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

BlackSamurai204 Valvuriks

Arhiiv | Kandideerimine
    12
    21
    496
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      BlackSamurai204 last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi: BlackSamurai204
      Kontakt (vajalik discordi olemasolu): BlackSamurai204#6151
      Vanus (vähemalt 13): 28
      Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi üpris palju. Olen olnud Samurai Minecraft serverite omanik, Ultragamingus olin Mode hiljem ka Admin, Nuhvlis ja Klotsis olin Moderaator hiljem Administraator. On veel servereid aga ei tule hetkel meelde. Aga viimased 2 aastat ei ole olnud ühegi serveri meeskonnas.
      Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus hetkel survival aga ootan pikkisilmi SkyBlocki taasavanemist.
      Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel ei ole küll tähele pannud.
      Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on näiteks see, et on palju vaba aega ja soovi mängida. Veel positiivsena tooks välja üpris suure kogemuse ja väga rahuliku iseloomu. Negatiivsena tooks välja siis esiteks selle, et peamiselt mängin ainult survivalis. Ja teiseks siis natuke pika vahe meeskonnas olekul.
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kindlalt ei mäleta aga vahelduva eduga alates 2014 mängimisel millagil mõni kergem karistus ikka olnud ma arvan.
      Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei mäleta aga ilmselt millagil üpris ammu võibolla mõni ropendamise hoiatus ikka olnud.
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus 2-12h päevas. Olen väga rahuliku iseloomuga ja kui inimesega võimalik jutule saada, et ta rohkem reegleid ei rikuks siis üritan ka nii hakkama saada välja arvatud raskete rikkumiste puhul.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        SeganEe last edited by

pole servus näinud aga tundud norm vend
        poolt

B 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • B
          BlackSamurai204 @SeganEe last edited by

@seeme eks edaspidi üritan ka serveris olles rohkem rääkida. Siis pannakse minu sees olekut ka tähele võibolla 😄

• zerocolas
            zerocolas last edited by

pole servus näind aga muidu Poolt

• B
              BlackSamurai204 @zerocolas last edited by

@zerocolas Tänan.

• M
                MiniBoyy last edited by

Poolt

• R
                  Rihhardson last edited by

Poolt

B BoPeep 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                  • B
                    BlackSamurai204 @MiniBoyy last edited by

@miniboyy Tänan.

• B
                      BlackSamurai204 @Rihhardson last edited by

@rdin999 Tänud ka sulle. Ja häid jõule ka.

• Zyte
                        Zyte VETERAN last edited by

36h onlinetime on küll veidi vähe aga kui kogemused ja oskused meeskonnatöö puhul on tõesed, siis kogemust ikka jagub ja usun, et oleksid kasulik liige meeskonnas. Poolt! 🙂

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • KarlPro123
                          KarlPro123 Süsteem last edited by

Sinu eelnev käitumine siin ja mujal on jätnud küsitava mulje. Kuidas teame, et sa nüüd end parandanud oled?

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • B
                            BlackSamurai204 @KarlPro123 last edited by

@karlpro123 Selge kuigi jah siin nagu ei tea, et viimase 1 aasta jooksul midagi korraldanud oleks aga mujal võibolla tõesti ja otsuse teete teie kui arvate, et ei sobi siis ilmselt ei sobi ka aga kui arvate, et sobin siis näete kas siin käitun ka nii nagu 1 teatud servus. Aga vahet pole kas otsus sobin või mitte serveri mängima jäen ikkagi kuna server meeldib ja korralik. Aga sellegi poolest tänan vastamast ja head uut aastat.

• B
                              BlackSamurai204 @Zyte last edited by

@zyte Tänan ja head uut aastat.

• Berxy
                                Berxy last edited by

Vastu

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • R
                                  Rihhardson @Berxy last edited by

@berxy Põhjus?

Berxy 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • BoPeep
                                    BoPeep @Rihhardson last edited by

@rdin999 Põhjus? 🙂

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • S
                                      SeganEe @BoPeep last edited by

@bopeep põhjus?

Matu69 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • Matu69
                                        Matu69 @SeganEe last edited by

@seeme Põhjus?

• Berxy
                                          Berxy @Rihhardson last edited by

@rdin999, otsus tulenes tema kirjapildist.

• K
                                            Kidelman last edited by

Vastu, kuna miks mitte

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k