Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Matu0000

Arhiiv | Unban avaldused
    9
    16
    309
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • PandaAnni2004
      PandaAnni2004 last edited by

nii tere jah

minu vend mängu sisese nimega Matu0000 sai täna blogeeringu serverise kännukas ja se oli lma asjata kuna ta on 7 aastane ja ta isegi ei tea misasi on abistavate brogrammide kasutamine nõuan et eemaldate selle bani et ta saaks mängida ja kirjutan tema eest olen siis PandaAnni14 ja se pole loogiline et ta saab blogeeringu selle eest mida ta pole teinud v'hem seda mida ta ei oska teha kus tuleb siuke proof üldse et kasutab abistavaid brogramme

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Nupzik
        Nupzik last edited by Nupzik

Hei, su vend mängis umbes 1h tagasi skypvp kus ta seisis väljaspool spawni 1 blocki peal. Teda ei saanud peksta ega sealt minema lüüa. Kas tegemist oli just abistavate programmidega? Ei ole kindel. Kui tegemist ei olnud abistavate programmidega siis tegemist oli kindlasti bugiga mida ta ära kasutas. Talle öeldi korduvalt chatis ka, et tulgu ära sealt jne, kuid Su vend ei reageerinud sellele vaid tappis teisi ainult. Proofi mul otseselt ei ole, kuid on mitmeid meeskonnaliikmeid ning mängijaid kes seda pealt nägid.

PandaAnni2004 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • PandaAnni2004
          PandaAnni2004 @Nupzik last edited by

@nupzik no põõrdund minu poole siis kuna ta eestikeele oskus võibolla 5/10 lugemine on tal nii ja naa ma oleks võinud edasi õelda et tulgu ära aga seda blogeeringut eemaldada ei saa siis või

Nupzik KarlPro123 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • Nupzik
            Nupzik @PandaAnni2004 last edited by

@pandaanni2004 Vabandan, aga mina ei tea kes on kelle vend/õde.

• KarlPro123
              KarlPro123 Süsteem @PandaAnni2004 last edited by

@pandaanni2004 Kontrollida, kas abistavaid programme on installitud. See, et arvad, et ta ei kasuta, see ei tähenda, et ta tõepoolest ei kasuta. Igasuguseid imesi võib juhtuda.

• PandaAnni2004
                PandaAnni2004 @Nupzik last edited by

@nupzik Matu0000 emmaldage blogeering

S 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • S
                  SeganEe @PandaAnni2004 last edited by

@pandaanni2004 ei

• PandaAnni2004
                    PandaAnni2004 @SeganEe last edited by

@seeme mis ei ütlengi enda vennale et sul võesti mängimis võinalus ära aselle põhilal et teda süüdistattakse et ta oleks nagu kasutada abistattavaid programme ei atäh mina ju ei vastutta selle eest kui tema mängib isa arvutis ja isa ongi vōibolla sinna mingeid asju tõmband selles pole tema süüdi kas te palus eemaldaksite sele plogeeringu

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • R3ntrak
                      R3ntrak last edited by

Minuarust võiks Matu0000 saada teise võimaluse, ehk unbanni.

Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.

Istomol 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • M
                        Msi4You VETERAN SPONSOR @PandaAnni2004 last edited by

@pandaanni2004 mitte midagi halvasti, aga sinu kirjaoskus muutus ka järsku halvemaks. Kas selle teksti kirjutasid sina või su vend?

• Istomol
                          Istomol @R3ntrak last edited by

@r3ntrak ütles Matu0000:

Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.

Minu arust ei ole mingi vabandus, et kui mängija on nooremas eas, siis tuleks talle mingid erandid teha, ei see ei ole õige. Serveriga liitudes tuleb enne endale reeglid selgeks teha, mis server see oleks kui paar mängijat reeglid ei järgi kuid teistele omakorda need kehtivad.

R3ntrak 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • R3ntrak
                            R3ntrak @Istomol last edited by R3ntrak

@istomol ütles Matu0000:

@r3ntrak ütles Matu0000:

Minu arust ei ole mingi vabandus, et kui mängija on nooremas eas, siis tuleks talle mingid erandid teha, ei see ei ole õige. Serveriga liitudes tuleb enne endale reeglid selgeks teha, mis server see oleks kui paar mängijat reeglid ei järgi kuid teistele omakorda need kehtivad.

Jah, sellesmõttes olen sinuga samal poolel, aga pigem mõtlesin ennem seda, et kuna ta nii noor ja peamine on tal siiski mänguelamus, siis ega ta arvatavasti ei teadnudki, et serveris on mingeid reegleid. Selle eest oleks pidanud minu arvates PandaAnni hoolitsema.
                            Tegemist võis muidugi olla ka bugiga arvatavasti, mitte häkkiga. Oletan, et Matu ei pruukinud selles osas isegi vahet teha tavamängu kogemusega ja bugiga. Vaevalt, et 7-aastane hakkaks arutama endal kohe peas, et "Huvitav, vend küll tagus mind mitu korda, aga mina haiget ei saanud. Nägin teda löömas ja lööki kuulsin kuid siiski haiget ei saanud. Tegemist on vist bugiga".

• PandaAnni2004
                              PandaAnni2004 @Msi4You last edited by

@msi4you aa ma kirjutasin selle siis kui suht v'sind olin haha

• M
                                MiniBoyy last edited by

Olen unbani poolt sest skypvps olen näinud veel selliseid asju kus inimest ei saa lüüa, sest mingi probleem on et spawni kaitse jääb peale. Matu0000 sai minu silme ees bani ja ei tundunud, et ta kasutaks abistavaid programme ja pakun pigem, et see oli bug või glitch. Ise ei saanud ka teda lüüa ega keegi teine ümbruses.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • Noball
                                  Noball last edited by

pigem usuks glitchi või bugi juhtumist kui seda et esindik endale hackid tõmbas minecrafti.
                                  lihtsalt unbannige ja vaadake mis juhtub

DJ GYROTTA ZAO

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • Nupzik
                                    Nupzik last edited by

Isik on unbannitud. L&A

• 1 / 1
                                    • First post
                                      Last post
                                    • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                                      (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
                                    • B

Sinu nime: Buustujurger
                                      Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                                      Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
                                    • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                                      mis kostad peremees

• read more
                                    • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
                                    Users

1.5k
                                    Topics

13.0k